Kasvohoidot

Caretech Hydrogen
Pintaa syvempää puhtautta

Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms. Hoidon kesto 30 – 40 minuuttia.

DitLaser-kauneudenhoitoa laserilla

Tällä kivuttomalla valohoidolla saadaan upeita tuloksia mm. aknen, pigmentaatioiden, juonteiden ja ryppyjen sekä arpien hoidossa. Laser on kiinteyttävä ja virkistävä hoitomuoto iholle ja vaikutuksen huomaat heti.

Laserhoito on puhdasta valoa, joka vaikuttaa paikallisesti solutasolla elvyttäen aineenvaihduntaa ja normalisoi kudoksen toimintaa. Laserin vaikutusta kudossoluihin nimitettään biostimulaatioksi.

Laser-hoidossa iholle annetaan keskitettyä ja puhdasta valoenergiaa hoitopään avulla. Laservalo vaikuttaa hiussuonten laajenemiseen, verenkierron vilkastumiseen, turvotuksen ehkäisyyn, soluaineenvaihdunnan piristymiseen, kollageenin määrän lisääntymiseen, tulehdusten/palovammojen/haavojen paranemiseen.

Sidekudoshieronta Rejuvanessence® A.L.T.

Kasvosi ovat sielusi peili. Jokaisena hetkenä elämässäsi kehität – usein alitajuisesti – kasvoillesi ilmeen, joka on dynaaminen tasapainottelu eri kasvolihastesi jännitystilojen välillä.

Rentouttamalla kasvojen lihakset Rejuvanessence®-sidekudoshieronnan avulla kasvoista tulee symmetrisemmät ja lihasjännitysten aiheuttamat ongelmat kuten päänsäryt, öiset hammasnarskutukset ja lihassäryt vähenevät. Rentoutuneilla ja eloisilla kasvoilla on positiivinen vaikutus ihmissuhteisiimme, työhömme, kaikkeen, minkä kanssa olemme tekemisissä elämässämme.

Sidekudoshieronta vaikuttaa nimensä mukaisesti ihon sidekudoksen välityksellä kasvolihaksiin ja parantaa niiden aineenvaihduntaa, mikä tekee ihon luonnollisen terveen väriseksi, pehmeäksi ja eloisaksi. Tätä ei kasvojenkohotusleikkauksella saada aikaiseksi, sillä se poistaa vain rypyt ja kasvot ovat kuvassa kauniit, mutta liikkumattomat ja elottomat.

Caretech RF-Cryo -esite

Rejuvanessence -esite

Kiinalainen kasvojenkohotus

Kosmettinen akupunktio perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Jos elinten energiakanavat  tukkeutuu, iho veltostuu. Neuloilla tasapainoitetaan energiankiertoa. Kun verenkierto samalla vilkastuu ja kollageenintuotanto tehostuu, niin juonteet pienenevät sekä iho kiinteytyy.

DermaPen Mikroneulaus

Dermapen-hoito on ihon pintaa aktivoiva ja heleyttävä mikroneulaushoito. Mikroneulaus -hoidossa kasvoja käsitellän neulausrullalla. Rullan mikroteräsneulat aktivoivat kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista, sekä nopeuttavat ihosolujen uusiutumista. Hoidossa käytettäviä tehoaineita laitetaan iholle myös ennen neulausta, jolloin ne imeytyvät tehokkaasti.

Ultraäänihoidot

Ultraääni ja biosähkö pehmentävät ihomatoja ja poistavat niitä hellävaraisesti. Ultraäänellä myös aktivoidaan ja lämmitetään ihoa, jolloin rypyt ja juonteet tasoittuvat ja ihon väri kirkastuu.

CarboDerm kasvohoito

Innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka tarjoaa ihollesi CarboDerm -terapian ensiluokkaiset ominaisuudet ilman neuloja. Geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuotama CO2 kulkeutuu ja imeytyy ihosoluihin geelikerroksen läpi.

Kun CO2 vapautuu soluille, punaisten verisolujen hemoglobiini vapauttaa happea vastaanottamaan CO2. Tämä prosessi ei ainoastaan vapauta O2 iholle, vaan lisäksi aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä, sekä poistaa kuona-aineita ihosta.

Katso esite