Suolahieronta

Kuolleenmeren suolalla ja aprikoosinsiemenöljyllä tehtävä kuorinta lämmittää
kehoa ja poistaa tehokkaasti kuona-aineita, poistaa turvotuksia,
lievittää jännityksiä ja tekee ihosta sametin pehmeän.

 

Aromaterapia

Aromaterapia on hierontamuoto, jossa erilaisilla aromaattisilla öljyillä tehostetaan hieronnan terapeuttista vaikutusta. Se vaikuttaa stimuloivasti tai rentouttavasti sekä kehoon että mieleen.

Aromaattiset öljyt valitaan hoidon tavoitteiden mukaisesti. Öljyt ovat täsmähoitotuotteita, jotka imeytyvät elimistöön ihon ja hengitysteiden kautta sekä vaikuttavat mieleen hajuaistin välityksellä. Kevyt kokovartalohieronta on rentouttava ja tehokas kuona-aineiden poistumisen nopeuttaja. Se lievittää myös stressiä ja tasapainottaa kehon energiavirtauksia.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille eikä vakavaa sairautta poteville henkilöille.

 

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta tehdään hartioiden, niskan, korvien ja päänahan alueella. Se rentouttaa ja pehmentää jännittyneitä lihaksia, antaa energiaa ja tasapainottaa sekä selkeyttää tunteita. Hoito on hemmotteleva ja turvallisuutta lisäävä kokemus, jonka avulla voidaan saada apua päänsärkyihin, lihasjännityksiin, silmien rasitukseen, stressiin, unettomuuteen, korkeaan verenpaineeseen sekä hiusten ja päänahan ongelmiin.

Hieronta suoritetaan istuen. Sen voi ottaa yksittäisenä hoitokertana tai sarjana.

Marmahieronta

Ayurvedinen Marmabhyanga vartalohoito, jossa hieronta etenee systemaattisesti nivel niveleltä öljyn välityksellä jalkapohjista päälaelle.

Hoito energisoi, harmonisoi ja syvärentouttaa, joten se soveltuu erityisesti stressitilojen keventämiseen.

Kiviterapia

LaStone-kiviterapia on intiaanien ikivanha parannusmetodi, jonka avulla elimistöä autetaan käynnistämään sen oma luonnollinen paranemisprosessi.

Kuumilla ja kylmillä kivillä yhdessä eteeristen öljyjen kanssa tehtävä hieronta sopii erinomaisesti väsyneiden ja kipeytyneiden lihasten rentouttamiseen sekä kipuoireiden lievittämiseen.

Hoidon avulla stimuloidaan elimistön verenkiertoa, lymfakiertoa, kuona-aineiden poistumista sekä kudosten hapensaantia.