Dr.Baumann - Esikuvana luonto

DR. BAUMANN-kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. DR. BAUMANN-tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN-hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luonnostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakenneaineilla. Mikä olisikaan luonnollisempaa!

DR. BAUMANN-kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Tuotteiden tutkimuksesta ja kehittämisestä vastaavat pätevät tiedemiehet ja tutkijat. Tuloksena ovat huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. Dr. Baumann hoitotuotteet eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita, joten tuotteet sopivat herkimmillekin ihotyypeille.

DR. BAUMANN-tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla

http://www.dr-baumann.fi

Youngblood täysmineraalimeikit

Meille kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville on Youngbloodin täysmineraalimeikkisarja luonnollinen valinta. Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%.

Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja suomalaiselle vaalealle iholle löytyy paljon vaihtoehtoja.

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoana  kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

Yhteistyötunnus on täysin puolueeton ja erittäin arvostettu.

Oletko jo kokeillut mineraalimeikkiä? Kokeile vielä Youngbloodia ja huomaa ero.

http://www.carpelancosmetics.fi/Youngblood/

 

Kotimaiset No75 kollageenijauheet

No75-kollageenijauhe on tehokas yhdistelmä ihon, hiusten, kynsien ja nivelten hoitoon. No75:n sisältämästä kollageenista on vahvaa tieteellistä näyttöä ihon positiiviseen vaikutukseen jo neljän viikon käytön jälkeen.

No75-kollageeni tekee ihon joustavaksi ja lujaksi.

Vain asiantuntevista kauneushoitoloista.
Valmistettu Suomessa.
https://no75.fi